Fynd!!!

DATUM: 2010-10-28 TID: 21:24:25

Ja, det kan man verkligen kalla att jag har gjort. Det här kanske ser ut som att jag visar min smyckessamling, men jag har faktiska köpt allt det här idag. De hade utförsäljning på dollarstore med tre smycken för 10 kronor. Jag hade plockat på mig 36 halsband och örhängen och betalade alltså bara 120 kronor. Något sånt har jag nog aldrig varit med om, jag var i sjunde himlen:P






Sjukt...


Akut!

DATUM: 2010-10-27 TID: 16:34:36

Blev ett besök på akuten igår, har haft konstiga magsmärtor hela helgen, och när jag och mamma skulle hem från farmor och farfar igår så högg det till ordentligt och ville inte ge sig. Så vi for i alla fall, för orolig som jag är så tror jag alltid det värsta. I alla fall så var det inget allvarligt, men det gör ändå riktigt ont ibland. Fick lite magmedecin i alla fall, så får väl hoppas att det ger sig. Som tur är så hade tydligen min läkare samma problem, så hon visste precis hur det kunde kännas, nästan som att man sticker in en kniv. Vi får se, men det kan hända att jag får göra en sån där jag vet inte vad det heter, men när de sticker ner en kamera i magen och kollar runt. Är väl inte så psyched över det eftersom jag inte gillar att stoppa ner saker i halsen, men det är väl bättre att veta att inget är fel.

Ses /Malin


No fair!

DATUM: 2010-10-22 TID: 22:58:57

Har spenderat stor del av dagen med att kolla runt på internet. Började med att jag skulle söka något jobb via platsbanken, finns inte så mycket men man måste ju försöka. I alla fall så kom jag in på ett antal andra sidor, bland annat såna där det finns alla skådespelarjobb. Skådespeleri är ju som de flesta vet min enda livspassion och det enda jag vill hålla på med, så jag började ivrigt leta igenom det som fanns, vilket var flera saker som skulle passa mig. Men då visar det sig att dessa sidor kostar! Man måste alltså bli medlem för att få tillgång till uppgifterna som behövs för att kunna söka jobben där. På en av sidorna stod det "från 175 kr i månaden". Hur ska jag ha råd med det som inte ens har något jobb, nu ska jag behöva betala för att ens få söka dem också! Jag blir störd på såna här saker, som att man inte har det nog nätt som det är.
Dessutom så går det inte att bo här. Om man nu mot förmodan skulle få provspela för någonting så sker i princip alla auditions i göteborg eller stockholm, och det går inte att pendla dit fram och tillbaka när man inte ens vet om man får rollen. Fatta hur mycket pengar det skulle gå åt. Nej man måste nog flytta dit, men då måste man ändå ha ett jobb för att ha råd med allt vad det innebär och så är man ändå tillbaka på ruta ett.
Tur är nyckelordet! Tänk om man kunde ha lite tur som vissa andra. David Boreanaz blev sedd på gatan när han gick ut med sin hund och fick rollen som Angel i Buffy för att han hade rätt utseende. Sån tur skulle man vilja ha!

/


50 år guld

DATUM: 2010-10-21 TID: 19:52:00

Igår var vi hos mormor och morfar och firade bröllopsdag. Det bli att gå ut på restaurang inom kort, tror inte jag har varit på restaurang på säkert 5 år. Det brukar bli något sånt mellan gångerna, för de enda gånger vi är ute är oftast när mormor och morfar firar någonting. Vet inte om jag kan minnas att vi har gått ut bara familjen (mamma, pappa, barn) någon gång.
50 år, det är inte ens hälften av vad man själv har levt. Jag hoppas också på att få uppleva det någon dag. Skulle helst se att den förste man gifte sig med blev den enda. Jag tycker det verkar som om nästan alla skiljer sig idag. Skulle inte förvåna mig om det var mer än hälften. Kanske är det.

I alla fall så verkar det gå längre och längre mellan inläggen här. Ska försöka bli bättre på det. Det är inte så att jag inte har något att skriva om, det är bara svårt att komma ihåg då bloggandet inte är en vana. Inte än i alla fall.
Ibland brukar jag tänka att "det här ska jag skriva om", men så faller det ur minnet och så går det några dagar och då känns det bara dumt att skriva om det då det har gått så länge.
Känns som jag börjar svamla, så det är väl bäst att sluta.

/Malin


Överbelastad

DATUM: 2010-10-01 TID: 16:06:35

Måste verkligen uppdatera här i bloggen, var en halv evighet sedan jag skrev. Har varit sjukt upptagen med att göra smycken och fixa allt annat till morgondagens marknad. Får ta och skriva ett längre inlägg med bilder efter helgen, har inte riktigt tid nu.
Som sagt, marknad imorrn i Öjebyn så om du bor i närheten så titta gärna förbi.

Tills vidare...