50 år guld

DATUM: 2010-10-21 TID: 19:52:00

Igår var vi hos mormor och morfar och firade bröllopsdag. Det bli att gå ut på restaurang inom kort, tror inte jag har varit på restaurang på säkert 5 år. Det brukar bli något sånt mellan gångerna, för de enda gånger vi är ute är oftast när mormor och morfar firar någonting. Vet inte om jag kan minnas att vi har gått ut bara familjen (mamma, pappa, barn) någon gång.
50 år, det är inte ens hälften av vad man själv har levt. Jag hoppas också på att få uppleva det någon dag. Skulle helst se att den förste man gifte sig med blev den enda. Jag tycker det verkar som om nästan alla skiljer sig idag. Skulle inte förvåna mig om det var mer än hälften. Kanske är det.

I alla fall så verkar det gå längre och längre mellan inläggen här. Ska försöka bli bättre på det. Det är inte så att jag inte har något att skriva om, det är bara svårt att komma ihåg då bloggandet inte är en vana. Inte än i alla fall.
Ibland brukar jag tänka att "det här ska jag skriva om", men så faller det ur minnet och så går det några dagar och då känns det bara dumt att skriva om det då det har gått så länge.
Känns som jag börjar svamla, så det är väl bäst att sluta.

/Malin


Kommentarer
Postat av: Erica Pettersson | HOBBYFOTOGRAF

Svar: Ja, jag skrev inlägget runt tio över, och satte det på tjugo över. Men bilden "printscreenade" jag strax innan inlägget skulle publiceras. Därför visar bilden 19:19, om det var det du tänkte på :)

2010-10-22 @ 22:41:43
URL: http://pitetjej.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback